Brand identity

Experiență: Din 2006 / Proiecte finalizate: +100. Focus: dezvoltarea de denumiri, logo-uri și identități distinctive și de succes

Ce ne cer clienții

În lumea imaginii, identitatea mărcii este baza pentru tot mai multe alegeri. Clienții noștri apelează la noi pentru a-și revitaliza brandul în ceea ce privește culoarea, formele, mesajele. Unele companii sunt start-up-uri care trebuie să-și găsească numele, să verifice dacă este unic și, de acolo, să construiască o prezență distinctă pe piață.

Cei care ne aleg pe noi doresc nume, logo, imagini și guidelines care să permită brandului lor să aibă succes și să primească atenția dorită.

Ce oferim și cum

Încurajăm fiecare client să înțeleagă ceea ce – din punctul său de vedere – îl face unic și atractiv. Împreună analizăm imaginea concurenței și percepția clienților actuali. Împreună elaborăm o strategie creativă echilibrată, motivată și sustenabilă pe termen lung, prin ascultare activă, stimulare și inspirație.

Livrăm un document de identitate de marcă care conține toate elementele creative și raționale – la cheie – pentru a începe să comunicăm.