Websites

Ce cer clienții

Fiecare client visează la un site web unic, atractiv, funcțional și mereu actualizat. Adesea, această dorință nu se întâlnește cu realitatea.
Mai ales cu angajamentele companiei.

Din acest motiv, toți clienții noștri își doresc un site web care să prezinte cea mai mare fidelitate în ceea ce privește identitatea de marcă, combinată cu ușurința de utilizare în front și backend. Aceștia își doresc produse atractive și, în același timp, ușor de utilizat, de întreținut și de adaptat rapid la nevoile lor de business.

Tot din acest motiv, fiecare brief pe care îl primim necesită mai mult decât un simplu site web. Fiecare client solicită și primește integrare cu sistemele de analiză a datelor și cu software-ul pe care îl utilizează zilnic.

Pentru ei, site-ul web este centrul vânzărilor online și o etapă indispensabilă în procesul de comunicare.

Ce oferim și cum

În fiecare zi proiectăm (sau reamenajăm) site-uri directe, simple și distincte. Credem cu tărie într-o abordare minimalistă în ceea ce privește funcționalitatea și izbitoare în ceea ce privește impactul vizual.

Lucrăm zilnic cu toate CMS-urile de pe piață, de la WordPress® la Joomla®, de la Magento® la Squared®, Prestashop® și Shopify®. Suntem capabili să înțelegem tehnologia utilizată în sistemele proprietare, chiar și în cele nestandardizate, și să o adaptăm la nevoile contemporane.

În funcție de brief-ul primit, căutăm, personalizăm sau creăm soluții web inteligente și eficiente. Plugin-uri, applet-uri, i-frame-uri, integrări cu instrumente terțe, cum ar fi CRM, social media, newslettere și marketing direct sunt activități în care oferim consultanță, proiectare și dezvoltare.

Livrăm un produs pe care clientul îl poate gestiona singur sau îl poate încredința întreținerii conținutului și funcționalității noastre.